Кој модул одговара на вашиот карактер?

Добредојдовте во нашиот квиз дизајниран да ги открие вашите професионални склоности и интереси! Дали сте љубопитни да откриете кој пат на кариера најмногу одговара на вашата единствена личност? Без разлика дали сте креативен тип со страст за маркетинг, љубител на културата привлечен од историјата, љубител на податоци заинтересиран за финансии или некој заинтригиран од сложеноста на логистиката и меѓународната трговија, овој квиз е за вас. Одговорете на пет едноставни прашања за да ја откриете вашата доминантна особина на личноста и да откриете кој модул на насоката Менаџмент во услужен сектор на ФТУ Охрид најмногу ви одговара. Ајде да истражиме во квизот и да ја откриеме вашата професионална личност!